Bosch gázos vízmelegítők

A Bosch gázos vízmelegítők átfolyós rendszerű vízmelegítők, amelyek gázégővel ivóvizet melegítenek fel. Egy villanybojlerhez képest az a különbség, hogy a gázos vízmelegítő nem rendelkezik saját tárolóval. A készülék csak akkor kezd működni, ha kinyitja a melegvíz csapot. A Bosch gázos vízmelegítői meggyőzőek nagy hőteljesítményüknek és hatékonyságuknak köszönhetően. Háztartását minden helyzetben megbízhatóan ellátják használati meleg vízzel. A decentralizált melegvíz-ellátáshoz, pl. egy fürdőszobában, ideálisak, bizonyos feltételek esetén akár több csapoló ellátása is lehetséges. A széles spektrumú termékválaszték megkönnyíti az Ön számára, hogy megtalálja a megfelelő gázos vízmelegítőt otthonához.

Bosch villanybojlerek

A Bosch villanybojlerek széles választékát kínáljuk, így bármely háztartásba, bármilyen melegvíz felhasználási igényre tudunk megfelelő elektromos vízmelegítőt ajánlani. Keresse meg az Ön kívánalmainak megfelelő bojlert, válasszon funkciót és méretet.

Bosch hőszivattyús melegvíz tárolók

Használjon megújuló energiát háztartása melegvíz igényének kielégítésére! A Bosch hőszivattyús használati melegvíz tárolók alkalmazásával egy hagyományos elektromos vízmelegítő energiaigényének akár 70%át is megspórolhatja azonos komfort mellett.

Bosch indirekt fűtésű melegvíz-tároló

A Bosch indirekt fűtésű melegvíz-tárolóinál a fűtésre használt meleg víz egy csőkígyón keresztül melegíti fel a tároló tartalmát. Az elv hasonló, mint egy fűtőtest esetében – csakhogy nem hőleadás történik a külső környezet felé, hanem hőátvitel egy jól szigetelt tárolóba. A különböző méretek és formák szinte minden kívánságot teljesíthetővé tesznek.

Amennyiben napkollektorokat használ az ivóvíz felmelegítéséhez vagy a fűtési hő termeléséhez, szüksége van egy szolár melegvíz-tárolóra a termelt hő tárolásához. A szolár melegvíz-tároló lehetővé teszi a napenergia hasznosítását még akkor is, ha éppen nem süt a nap. Még ha szolárberendezése esetleg déltájban több hőt is termel, mint amennyit el tud fogyasztani, a tároló segítségével ez a felesleges hő befogható, és egy későbbi időpontban felhasználható. Termékválasztékunkban megfelelő szolár melegvíz-tárolókat talál.

Bosch puffertárolók

A Bosch puffertárolók jelentősen hozzájárulnak a modern fűtési rendszerek magas hatékonyságához azáltal, hogy a feleslegesen termelt hőt későbbi felhasználáshoz közbenső módon tárolják. Ezen keresztül kiegyenlítik a teljesítményingadozásokat, és gondoskodnak arról, hogy fűtésének ne kelljen minden alkalommal beindulnia, ha kinyitja a csapot. Ez magas hőérzetet, ugyanakkor alacsony energiaköltségeket biztosít. A házak és lakások fűtési rendszerei a puffertárolóval rugalmasabban tervezhetők.