A Geberit falsík alatti öblítőtartályok a modern fürdőszobai szerelvények klasszikusai és már több mint 50 éve világszerte milliós nagyságrendben használják őket. Legendás megbízhatóságukról ismertek. Kiszállítás előtt minden öblítőtartályt megvizsgálnak tömítettség szempontjából. A 25 éves alkatrész-ellátási garancia hosszú távú biztonságot nyújt. A 12 cm-es Geberit Sigma falsík alatti öblítőtartállyal az öblítővíz-mennyiség 4,5 literre csökkenthető. Ez példaértékű vízfogyasztást jelent és a WELL-címke tekintetében kiváló értékeléseket eredményez.

Geberit szerelőelemek

A WC-khez kínált Geberit szerelőelemek egy védőcsövet tartalmaznak a Geberit AquaClean zuhany WC-k vízcsatlakozásához. Ezzel bármikor utólagosan is beszerelheti a Geberit AquaClean rendszert – a vízzel tisztító zuhany WC-t. A WC-khez kínált egyes Geberit szerelőelemek a Geberit DuoFresh szagelszíváshoz is elő vannak készítve, amely közvetlenül a WC-kerámiában felveszi és megszünteti a szagokat.

A Geberit nyomólapok egyszerre biztosítanak higiénikus és kényelmes működést fürdőszobájában: érintésmentes öblítésvezérlés, vízkezelő tabletta bedobónyílás, beépített szagelszívás, elegáns formák és színek, falba süllyeszthető kivitel.

Nemcsak a Geberit működtetőlapok esetében áll rendelkezésre széles választék, hanem a Geberit megbízható, falba való beépítésre szánt szerelőelemeinél is. Ezek három különböző beépítési magassággal kaphatók elülső öblítőtartály-működtetéssel, ill. mélyebb beépítési magasság esetén felső öblítőtartály-működtetéssel is. Hogy biztos lehessen az elemek összeegyeztethetőségében, a Geberit működtetőlapjai ugyanolyan néven kaphatók, mint a megfelelő falsík alatti öblítőtartályok.