A Gebo csőkötő idomok a legkülönbözőbb felhasználási területtel rendelkeznek. A szorítógyűrűs acélöntvény és műanyag gyorscsatlakozó idomok, csőösszekötő idomok, hajlítható acélcsövek, menetes fittingek a fűtésszerelés számos területén alkalmazhatóak.

A Gebo szorítógyűrűs acélöntvény gyorscsatlakozók tartós használatra készülnek, roncsolás nélkül oldhatóak, a kötések húzásbiztosak. Szögeltérést tesznek lehetővé (3º-ig, összekötő idomok esetében 2 x 3º = 6º-ig). Alkalmasak a csőben keletkező mechanikus feszültség csökkentésére, időt takarítanak meg, mert nincs szükség menetvágásra és hegesztésre. Alkalmazási területük: meglévő csővezetékek javítása és új csővezetékek létesítése víz, gáz, sűrített levegő és fűtőolaj közeghez.

A Gebo Plast műanyag szorítógyűrűs csatlakozók és megfúró nyeregidomok 16-110 mm-es méretben kaphatóak belső és külső menetes csatlakozással, összekötő idomként és szűkítő összekötő idomként, és még további számos kivitelben.

A temperöntvényből készült szorítógyűrűs csatlakozókkal szemben támasztott magas minőségi követelményeket a termékválasztékban szereplő fittingek gyártása során is figyelembe vették: A gépi megmunkálást követően az összes szabadon lévő felületet kiegészítő elektrogalvanikus eljárással horganyozzák, aminek eredményeként: a lehető legmagasabb fokú korrózió elleni védelmet érik el, nincs szükség további olajos védelemre, a lehető legmagasabb higiéniai elvárásoknak is megfelelnek. A gyártási folyamat biztosítja a temperöntvényből készült Gebo fittingek meneteinek méretállandóságát, ami azt jelenti, hogy a menettengelyek esetében a gyártási előírásoknak megfelelően csak 0,5º-nál (30’) kisebb eltérés fordulhat elő.