Honeywell szobatermosztátok

A szobatermosztátok a lakás egyes helyiségeinek hőmérséklet-szabályozását teszik pontosabbá, kényelmesebbé, gazdaságosabbá.
A többzónás helyiséghőmérséklet szabályozó rendszer interaktív, érintőképernyős kezelőfelülettel rendelkezik. Lakások, vagy üzletek, irodák időprogram alapú zónaszabályozásához kiváló megoldás, amely a radiátorok, padló-, vagy felületfűtési körök, keverőszelepes körök szabályozásával történik. A vezeték nélküli okostermosztát és az internet gateway segítségével a Total Connect Comfort alkalmazáson keresztül szabályozhatja otthona fűtési rendszerét és egyszerűen készíthet egyhetes időprogramot.
Meg kell még említeni a programozható rádiófrekvenciás szobatermosztátokat. Az ultra-modern programozható szobatermosztát rádiófrekvenciás kommunikációval működik, általános felhasználási területe

Evohome intelligens rendszer

Az Evohome központ és a beépített wi-fi technológia segítségével kényelmesen kezelheti otthona fűtését, akár külön-külön minden szobában. Ez egy intelligens zónaszabályozás fűtési rendszeréhez. Az Evohome rendszerrel igényei szerint szabályozhatja otthona fűtési rendszerét és melegvíz-ellátását. A rendszer szíve a hordozató Evohome központ, aminek segítségével bármelyik szoba hőmérsékletét szabályozni tudja. Egy hagyományos termosztáttal és radiátorfejekkel szerelt rendszerhez képest az időprogrammal vezérelt zónaszabályozás kialakítása akár 40 százalékos megtakarításhoz is vezethet. Az Evohome központ, a vezeték nélküli okostermosztát és a további rendszerelemek rugalmasan kombinálhatók, így otthonában is elérhető a tökéletes fűtésszabályozás.