Hajdu melegvíztárolók és villanybojlerek

A HAJDU zártrendszerű, villamos fűtésű, fali függőleges, vízszintes elhelyezésű vagy álló forróvíztárolók háztartási, kommunális valamint ipari használati melegvíz-igény kielégítésére szolgálnak. Az igen széles választéknak köszönhetően szinte minden igényhez választható optimálisan megfelelő készülék. A készülék egyidejűleg több vízvételi hely ellátására is alkalmas. A tárolt melegvíz mind tisztálkodási, mind étkezési célra alkalmas.

Ariston melegvíztárolók, vízmelegítők és villanybojlerek

Az Ariston napkollektorok, tárolók, használati melegvíz hőszivattyúk és vízmelegítők rendkívül széles választékot kínálnak otthonunk melegvíz-ellátására.

Bővebben

Beretta melegvíztárolók és vízmelegítők

A tapasztalat és technológiai kutatás eredményeként született a Beretta gázüzemű vízmelegítők új irányvonala.

Bővebben

Bosch melegvíztárolók és vízmelegítők

A Bosch gázos vízmelegítők átfolyós rendszerű vízmelegítők, amelyek gázégővel ivóvizet melegítenek fel. Egy villanybojlerhez képest az a különbség, hogy a gázos vízmelegítő nem rendelkezik saját tárolóval.

Bővebben

Vaillant melegvíztárolók és vízmelegítők

A Vaillant indirekt, szolár melegvíz-tárolói vagy puffer tartályai szintén minden igényt kielégítően szolgálják a melegvíz-ellátást. A Vaillant átfolyós vízmelegítő készülékek széles választékát kínálja mind méret, mind pedig műszaki megoldás tekintetében.

Concept melegvíztárolók

Concept indirekt tárolók széles választékban A Concept használati melegvíz-tárolók kiválóan alkalmasak a használati meleg víz készítési igények kielégítésére, legyen az akár hagyományos kazános, napkollektoros vagy hőszivattyús rendszer, illetve ezek tetszőleges kombinációja.

A melegvíz-tárolók 3mm vastag hegesztett acéllemezből készülnek, festett kivitelben, ami hosszú élettartamot garantál. Csatlakozási csonkokkal bőségesen ellátottak, és széles típusválasztékuk az összes ismert feladat megoldását lehetővé teszi.

A hőszigetelést utólag, a beépítés előtt kell felszerelni, ami könnyen kivitelezhető, mert a 100mm vastag PE habot zipzárazható ponyvára ragasztják. Az utólagos hőszigetelés felszerelés előnyei között kiemelendő, hogy nem sérül meg szállítás közben, illetve lényegesen kisebb nyíláson (ajtón) keresztül a beépítési helyére vihető a szerkezet.

Honeywell vízszűrők

A vízszűrők megakadályozzák, hogy a lebegőanyagok, szennyeződések bejuthassanak a háztartási vízvezetékrendszerbe. Ezért az ide vonatkozó EU előírásoknak megfelelően javasolt a vízszűrő készülékek beszerelése.

Bővebben

Brilliancy vízlágyító berendezések

 A lágyvíz segít megóvni a szerelvényeket, a csempéket és a zuhanykabint a kellemetlen látványt nyújtó vízkőlerakódásoktól. A fürdőszoba emiatt nem veszít csillogásából, és így a takarítással is kevesebbet kell bajlódnia. A lágy víz védelmet nyújt a vízkő ellen a háztartás teljes vízvezetékrendszere számára. Megóv minden vizes berendezést, például a mosógépet és a mosogatógépet, de a kávéfőzőt vagy a vízforralót is a vízkőlerakódástól. Így elkerülhetők a drága javítások, és megnövekszik a berendezések élettartama.