Wilo fűtési szivattyúk nagy teljesítményűek, egyszerűen karbantarthatóak és megbízhatóak. Egy épület vízzel és hővel való folyamatos ellátása az energiahatékonyság és a kíméletes erőforrás-felhasználás egyidejű biztosítása mellett rendkívüli műszaki kihívást jelent. A Wilo-kompetencia (Pumpen Intelligenz) testre szabott és nagyhatásfokú műszaki megoldásokat szavatol.

“Nagy teljesítmény, egyszerű karbantartás, megbízhatóság” – magától értetődő tulajdonságok a Wilo szivattyúk számára. Ha számít a kiemelkedő teljesítmény, akkor a Wilo „A” energiacímkéjű nagyhatásfokú szivattyúit Önnek fejlesztették ki.

Yonos Pico 25/1-4

WILO-Yonos PICO elektronikusan szabályzott, nagyhatásfokú szivattyú. Karbantartást nem igénylő nedvestengelyű keringetőszivattyú menetes csatlakozással, blokkolási áramtól védett szinkron motor ECM technológiával és beépített elektronikus teljesítményszabályozással a fokozatmentes nyomáskülönbség-szabályzáshoz. Az összes fűtési és klímatechnikai alkalmazásban használható. Szabályozási mód radiátoros/padlófűtéses alkalmazás szerint választható.

 

Sorozatkivitelben az alábbi összetevőkkel:
Előválasztható szabályozási módok az optimális terhelésillesztéshez: Δp-c (állandó nyomáskülönbség), Δp-v (változó nyomáskülönbség)
Beépített motorvédelem
LED kijelző az alapérték beállításához, és a folyamatos fogyasztás wattban történő kijelzésére
Minimális fogyasztás csak 4 W
Automatikus blokkolás-mentesítő funkció
Nagy indítónyomaték
Légtelenítési funkció a forgórész-tér légtelenítéséhez

Wilo Yonos PICO 25/1-6 nagyhatásfokú szivattyú

A kényelem új dimenziója!

A Wilo legújabb generációs szivattyúja a maximális kényelem a könnyű telepíthetőség és az energiahatékonyság jegyében lett kifejlesztve!
Rendkívül kompakt szivattyú

Tulajdonságok:
Fűtési és hűtési rendszerekhez glikol koncentráció maximum 50%
EEI energiahatékonysági tényező ≤ 0,20
Szállított folyadék hőmérséklete -10°C-től + 95°C-ig
Tápfeszültség 1 ~ 230 V, 50 Hz
Maximális üzemi nyomás 10bar
Tényleges energiafogyasztás kijelzés
Nagy teljesítményű szinkron motor
Led-es kijelző