Minden egyes Ariston kazánnak 155 szigorú minőségi vizsgálaton kell átesnie a legyártása során. A Cares Premiumot ráadásul további 11 000 órán keresztül tesztelték a legnehezebb munkakörülmények között, hogy nagyobb fokú megbízhatóságot és hosszabb élettartamot biztosítsanak. Az új Cares Premiumot LCD-kijelzővel szerelték fel, amely könnyű használatot biztosít a vásárlói szokásoknak megfelelően, és kellemes használati élményt nyújt. A Cares Premiumnak emellett az esztétikája is igen korszerű, elegáns és gondos, tökéletesen illeszkedik minden otthoni környezethez, hogy vásárlóink akár konyhájukba is felszereltethessék.

Az Ariston GENUS PREMIUM NET egy kommunikációs hálózatba köthető, élvonalbeli kondenzációs kazán. Használata rendkívül kényelmes, mert a rendszermenedzser folyamatosan méri a beltéri hőmérsékletet, az Ön távollétében is. Nem várja többé kellemetlen meglepetés, amikor hazatér. Otthona hőmérsékletét pontosan összehangolhatja életritmusával, hogy kazánja ne fűtsön fölöslegesen. Ez alacsonyabb fogyasztást eredményez, s a fűtésrendszer kisebb igénybevételével jár. A rendszer nagyon megbízhatóan működök, az ügyfélszolgálati központ folyamatosan a segítségére lesz abban, hogy elemezze a rendszer teljesítményét és helyes működését. Ön mindenkor nyugodt lehet otthona fűtését illetően.

Az Ariston kazánokhoz saját füstgázelvezető rendszer is elérhető készletről!!

Genus Premium Evo

Genus Premium Evo fali kazán az Ariston termékskálájának egyik legtökéletesebb kifejezése. A kondenzációs technológiának köszönhetően, felhasználva a füstgázok energiáját, egy olyan hőteljesítményt hoz létre, amely lehetővé teszi az energiaveszteség megszüntetését, illetve a hagyományos kazánoknál magasabb hőteljesítmény elérését. A Genus Premium Evo még több szolgáltatást nyújt az innovatív technológiának köszönhetően, amely biztosítja, hogy automatikusan beállítsa a működést a külső hőmérséklet, illetve a belső szobahőmérséklet változásai alapján, biztosítva ezáltal a maximum 35%-os energia megtakarítást egy hagyományos, régi generációs kazánhoz képest. Rendelkezésre áll fűtést és használati melegvíz előállítást biztosító változatban, 3 különböző teljesítménnyel: 24-30-35 kW (zárt égéstér).

Clas Premium Evo

Clas Premium Evo falikazán új megoldást jelent az otthoni komfort területén és kiegészíti a kondenzációs kazánok kínálatát. Az innovatív technológia képes újra felhasználni a füstgázok energiáját, megnövelve ezáltal a hőteljesítményt és csökkentve az energiaveszteséget. A Clas Premium Evo kiemelkedik az innovatív és kellemes design, illetve a kis méretek alapján, amely tulajdonságok miatt minden stílusú berendezés esetén alkalmazható. Rendelkezésre áll fűtést és használati meleg víz előállítást biztosító változatban 2 teljesítménnyel: 24-30 kW (zárt égéstér).

Ariston One

Az Ariston One sorozat továbbfejlesztett formatervezése innovatív vonalvezetésen, új anyagokon és technológiai-felhasználói felületeken alapul, melyek mind azt szolgálják, hogy a készülék kényelmesebb felhasználói tapasztalatot nyújtson. Az érintőképernyős kijelző az egyszerű hőmérséklet-vezérléshez jelent megoldást. Emellett a kompakt gépszerkezetet – a belső alkatrészeket és a formatervezést – is továbbfejlesztették azzal a céllal, hogy könnyű hozzáférést biztosítsanak a kompakt méret megtartásával is. Az edzettüveg elülső burkolat karcálló és könnyen tisztítható: az Alteas One-t úgy alakították ki, hogy ellenálljon a magas hőmérsékletnek, és szuperbiztonságos legyen.