Beretta

A Beretta mérnökei több mint 40 éves tapasztalattal rendelkeznek a lakossági fűtési rendszerek területén. Lakossági termékpalettáján megtalálhatóak a kondenzációs kazánok, a hagyományos gázkazánok, a rendszerelemek, a szilárd tüzelésű kazánok és a füstgázelvezetések.

Bővebben

Bosch

A Bosch Thermotechnika hagyományos, kondenzációs és elektromos kazánjai energia-hatékony módon gondoskodnak otthona fűtéséről. A Bosch kazánjai mindenki számára megoldást kínálnak. Legyen az báziskészülék, elektromos kazán vagy a legmodernebb kondenzációs gázkazán, fali- vagy állókazánok széles választékát kínáljuk. A készülékek fűtő vagy kombi kivitelben kaphatóak, illetve használati melegvíz-tárolóval is kombinálhatóak.

Bővebben

Ariston fali kondenzációs kazánok

Az Ariston világszerte a vízmelegítő és fűtési rendszerek szakértőjének számít; termékei a Föld minden pontján olasz tervezésű, hatékony és élvonalbeli megoldásokkal szolgálják a vásárlók kényelmét. Az Ariston termékkínálatában szerepelnek többek közt fali, álló és kondenzációs kazánok, hagyományos fali kazánok, tárolók, napkollektorok.

Bővebben

Saunier Duval

Saunier Duval termékpalettáján megtalálhatók a hagyománoys, és kondenzációs gázkazánok is.

 

Bővebben

Vaillant gázkazánok

A Vaillant vezető helyet foglal el a fali és álló fűtő- és kombi gázkazánokat, valamint az elektromos melegvíz-készítő berendezéseket magába foglaló termékcsoportok között.

A márka az elmúlt években folyamatosan bővítette termékkínálatát az energiatakarékos és környezetbarát készülékek területén!