Fürdőszoba és konyha

Otthonunk egyik központi helyisége fürdőszobánk. Sok szempontot figyelembe veszünk fürdőszobánk tervezésekor, felújításakor: kényelem, praktikus használat, modern, trendkövető megjelenés. Egyszóval szeretjük jól érezni magunkat a fürdőszobában. Azonban nem utolsó szempont az energiatakarékos és környezetkímélő műszaki/épületgépészeti megoldások alkalmazása sem. Áruházunkban törekszünk a fenti igények minél teljesebb kielégítésére. Széles választékot kínálunk ezen a területen is: csaptelepek, szaniter kerámiák, fürdőkádak zuhanytálcák, zuhanykabinok, zuhanyfalak, kádparavánok, fürdőszoba bútorok, fürdőszobai kiegészítők, wc-k, wc-öblítő és lefolyó technika, készülékek.

Fürdőszobai termékeink

A RAVAK márka több mint húsz éve foglalkozik fürdőszoba fejlesztéssel. A szakmában eltöltött sokéves tapasztalat, a kiváló gyártástechnológia és az első osztályú anyagok felhasználása garantálja a minőséget.

Bővebben

A Roltechnik márka a zuhanyfülkék, -falak és -boxok világában a széles választék szimbóluma, mely többéves hagyományra, saját know-how-ra, precíz kivitelezésre, kiváló minőségre, valamint az innováció fontosságára épül.

Bővebben

Kínálatunkban megtalálthatók a kitűnő minőségű Alcaplast padlóösszefolyók, szifonok, és wc tartályok nagy választékban.

A Vogel márka a radiátorok és törölközőszárítók piacvezetője. Kínálatunkban megtalálhatók a márka termékei.

Bővebben

A kiváló minőségű Alföldi szaniterek, kádak, fürdőszoba bútorok szintén szerepelnek termékkínálatunkban.

Bővebben

Konyhai termékeink

A Teka a háztartási és fürdőszobai berendezések vezető világmárkái közt foglal helyet, magas minőségű termékek széles skáláját gyártva, ugyanakkor a világ vezető mosogató- és konyhai berendezés gyártója.

Bővebben

A Mofém kínálatában megtalálhatók a jó minőségű csaptelepek, az ipari szerelvények és tartozékaik. A belföldön piacvezető márka több évtizedes tapasztalatának birtokában a legnagyobb minőségi követelményeket támasztó nemzetközi piacokon is kiemelt helyet foglal el.

Bővebben

A KLUDI a konyhai- és fürdőszobai csaptelepek, zuhanyok, fürdőszobai kiegészítők, valamint a teljes körű fürdőszobai koncepciók szakértője. Minden termékük megfelel a legmagasabb minőségi, biztonsági és a környezettudatosságra vonatkozó elvárásoknak, melyek együtt a német minőséget képviselik.

Bővebben