Klíma berendezések

Ma már egyre több otthonba és irodaházba kerül beépítésre a klíma. A gyártók nagyon odafigyelnek a gyártott klímák minőségére, tisztítására, az alkatrész utánpótlásra. Áruházunk kínálatában kizárólag kiváló minőségű klímatechnikai berendezések és alkatrészek, közvetett hűtőberendezések, klímarendszer elemek, klímaközpontok, légfűtő berendezések szerepelnek.

Az LG klímaberendezések évről-évre magasabb esztétikai és műszaki színvonalú készülékeket fejlesztenek ki, hoznak forgalomba. Évek óta egyedülálló a piacon az ART Cool klímaberendezés. Az LG klímaberendezések magas megbízhatóságot képviselnek, mind a monosplit-, mind a csúcs kategóriás, több száz beltéri egységet tartalmazó multi-V berendezések valamint hőszivattyúk tekintetében. Biztosítsa egész évben a kívánt hőmérsékletet, egyúttal teremtsen kellemesebb környezetet bármely helyiségben az LG légkondicionálók segítségével! A különféle kialakítású energiatakarékos termékek segítségével személyre szabottan biztosíthatja otthona megfelelő hőmérsékletét, amivel kényelmesebb és egészségesebb környezetet teremthet családja számára.

A Midea légkondicionáló berendezések ár és minőség tekintetében a magyar piac meghatározó termékei. Termékválasztéka magában foglalja a háztartási légkondicionálókat és az ipari klímaberendezéseket egyaránt. A Midea Magyarországon már az első évben nagy sikert aratott és azóta is a legkeresettebb márkák között tartják számon. Először az oldalfali mono és multi split berendezések alkották a választékot, majd folyamatosan bővítették a kereskedelmi légkondicionálókkal (kazettás, légcsatornázható). A termékek kiváló minőségük és rendkívül jó ár/érték arányuk miatt mára a legkedveltebbek, és a legszélesebb választékkal rendelkező márkák egyike. A lakossági és kereskedelmi készülékek piacán nagyobb teret kaptak az inverteres készülékek, melyre 5 év teljes körű garanciát vállal a gyártó. Ezeken felül a Midea HRV névre keresztelt hővisszanyerős szellőztetője is már évek óta megtalálható a gyártó termékpalettáján. 2013-tól pedig a Midea levegő- víz hőszivattyús rendszerei is elérhetőek.

Az MDV klíma kiváló ár-érték arányt biztosít a Magyarországon forgalmazott márkák között. Az MDV klímák igen gazdag választékkal rendelkezik. Az úgynevezett monosplit rendszerű modellek például azok számára kínálnak megoldást, akik nem egy teljes épületben, hanem csak egy-egy szobában szeretnék a készülék funkcióit igénybe venni. Ezzel szemben, ha teljes klimatizálást igényel az adott épület, akkor a multisplit készülékek közül választhat. Ezek többsége fűtésre is alkalmas.

Szellőztető rendszerek

Ha az otthoni, vagy akár az irodai komfortról van szó, a levegőminőség napjainkban meghatározó tényező. Amikor levegőszennyezésről beszélünk, főleg a kinti szennyezőanyagokat gondoljuk veszélyesnek, például a kipufogógázokat, gyárkémények füstjét.

Aldes (Airtronics)

De az emberek idejük 90%-át zárt térben töltik, irodákban, lakásokban, iskolában… Napjainkban fontossá vált a lakás belső levegőminőségével és a szellőzés módjával foglakozni, mert épületeink egyre zártabbak A korszerű építési technológiák pedig az energia megtakarítást is előtérbe helyezik. A komplett megoldást a folyamatos gépi szellőzés jelenti, amelynek köszönhetően lakásunkban biztosított a folyamatos és szabályozott szellőzés. A rendszer szabályozza a szellőző levegőt, és mindig kellemes, tiszta levegőt juttat otthonunkba. A pontosan megtervezett önszabályzó rendszernek köszönhetően az energiafelhasználás minimális. Egész évben megbízhatóan, csendesen és energiatakarékosan működik. A gépi szellőző rendszerek területén az általunk forgalmazott kiemelkedő, megbízható márka az Aldes (Airtronics)

Helios

A Helios márka Európa egyik legszélesebb ventilátor- és tartozék kínálatát nyújtja (30 m3/h-tól akár 2,2 millió m3/h légszállításig). A cég újító hozzáállása mellett odafigyel a híres német precizitás hírnevének öregbítésére is. A Helios márka főbb termékcsoportjai a háztartási kisventilátorok, a központi szellőztetők (KWLC, ZEB), ELS egycsöves szellőztető rendszerek, axiális ipari ventilátorok, félaxiális ipari ventilátorok, radiális csőventilátorok (fémházas, hangcsillapított), radiális csatornaventilátorok (előrehajló, hátrahajló, hangcsillapított), radiális tetőventilátorok, légtechnikai rendszerelemek, levegőbevezető elemek, villamos szabályzóelemek.

Vents

A Vents Hungary Bodorvent Kft. évtizedes tapasztalattal rendelkezik a flexibilis légcsatorna gyártásában. A termékek minőségére az eredeti (német) gyártástechnológia a garancia. Az ALUVENT flexibilis légcsatornákat és a THERMOVENT rozsdamentes acélból készített flexibilis légcsatornákat széles méretskálában, helyben gyártják. A kívánt méretre (1-10m) és átmérőre (50mm-500mm) gyártott flexibilis légcsatornák természetesen ÉMI minősítéssel is rendelkeznek. Leggyakoribb felhasználási területük a konyhai elszívás, közületi szellőztetés minden olyan területe, ahol rendkívül rugalmas megoldások szükségesek.

Intelligens hővisszanyerő szellőztető rendszer

Az Aereco újszerű megközelítése ötvözi a helyiségenként külön-külön szabályozott szellőzési megoldások és a hővisszanyerős szellőztető rendszer előnyeit, mert a helyiségenként egyedi érzékelő/szabályozó egységek kiegyenlített légcserét, ugyanakkor kiváló levegőminőséget is biztosítanak. A rendszer  képes külön-külön alkalmazkodni a helyiségek egyedi szellőzési igényeihez, valamint azok változásaihoz igazodva fokozatmentesen szabályozni a légutánpótlás és az elszívás mértékét.

Egy állandó mennyiségű légszállításon alapuló szellőztető rendszerhez képest, a légcsere helyiségenként történő szabályozásával a szellőzési hőveszteség kb. 50%-a takarítható meg, ami jelen esetben kiegészül a mintegy 85% hatásfokú hővisszanyeréssel. Ezáltal egy hagyományos, állandó légszállítású hővisszanyerős rendszerhez viszonyítva az Aereco rendszer alkalmazása akár 92%-os energia megtakarítást is eredményezhet.

A francia ALDES gyártómű Európa egyik piacvezetője a hővisszanyerős szellőzőgépek és rendszerelemek gyártása terén. Több szabadalmaztatott komponens, széles típusválaszték, fejlett szabályozási rendszerek, minőségi kidolgozás és igen versenyképes ár teszi az ALDES termékeket méltán népszerűvé a családi házas alkalmazásoktól egészen a nagy épületszellőzési rendszerekig.

A sorozat minden tagja  90% feletti hatásfokú hővisszanyerővel rendelkezik. A berendezések  EC motorokkal szereltek, ami igen energiatakarékos, mindemellett zajmentes üzemeltetést biztosít. A beépített bypass szériatartozék, mely a freecooling funkciót biztosítja. A rendszerek beépíthetőek új és meglévő épületekbe egyaránt.