Vogel&Noot radiátorok

Sokfajta hőleadó létezik, de leggyakrabban a radiátorokat használjuk. Léteznek az ún. felületi hőleadók is mint a padlófűtés, falfűtés, mennyezetfűtés, melyek sok előnnyel bírnak és nagyon költséghatékonyak.

A radiátoros fűtés előnye, hogy igen gyorsan reagál a szabályozásra és dinamikusan képes a leadott hőteljesítményt változtatni. A többi rendszerhez képest olcsó, könnyen szerelhető, és szervizelhető.

A Vogel törölközőszárító a fürdőszobai fűtés legnépszerűbb választása. Többféle méretben kapható kínálatunkban.

A Vogel&Noot DELLA elegáns designnal rendelkezik. A fürdőszobai fűtőtestek rendkívüli kényelmet kölcsönöznek a fürdőszobának.

Vogel&Noot termékkínálata

A Vogel&Noot széles termékkínálata átöleli a fűtőtestek, a padlófűtések és a kéményrendszerek területét. Mivel a fejlesztések során nagy hangsúlyt fektetnek az energiahatékonyságra, és arra, hogy egyedülálló tervezési megoldásokat alkalmazzanak, a Vogel&Noot termékeit nagy megelégedettséggel fogadják a piacokon mind a tervezők, a kivitelezők, mind pedig a felhasználók. A kimagasló energiahatékonyság elérése érdekében a Vogel&Noot kiváló komfortérzetet biztosító termékeket kínál a klímavédelemmel összhangban. A fűtőtestek a legújabb trendeknek megfelelő formával, színválasztékkal és egyes design termékek esetében változatos mintázattal lakóterek díszei lehetnek. Teljes körű megoldásaival nem csupán kiváló minőségű termékeket kínál az optimális fűtéshez, hanem kiemelkedő szakmai hátteret is biztosít. A termékkínálatban szerepelnek lapradiátorok, design radiátorok, fürdőszobai radiátorok, valamint felületfűtési rendszerek.

A legmagasabb szintű hőleadási technológia és a részletgazdag kialakítás együtt kiváló megoldásokat kínál ahhoz, hogy a tereket optikailag megnyerő környezetté alakítsa. Az ízlések különbözőek – emiatt a VOGEL&NOOT állandóan fejleszt, hogy az új stílusirányokat kövesse és kreatív fűtési megoldásokat hozzon létre. Eközben kiemelt fontosságot tulajdonítanak a részleteknek, és finom érzékkel nyúlnak a különlegességek legyártásához. Így például a kerek csöves modelleknél a csővégeket nem hegesztik le, hanem egy speciális eljárással zárják le, ami gondoskodik a különlegesen szép és egyben műszakilag kifogástalan minőségről. Ilyen módon egyedi és modern hőleadók jönnek létre.

A középcsatlakozású lapradiátorok között a T6 kiemelkedő hőteljesítménnyel rendelkezik. A speciális konvektorlemez-kialakítás lehetővé teszi az optimális hőelosztást és hozzájárul a komfortos hőérzet kialakulásához. A VOGEL&NOOT szelepes fűtőtesteket gyárilag előbeállított kv-értékű szelepbetétekkel szállítják. Ezek lehetővé teszik a fűtőtestek változatlan hőteljesítményét, melynek alapján lehetséges az egyszerűsített szabályozás, valamint a fűtőberendezés energiahatékony üzemelése – ily módon csökkennek a költségek.

Lapradiátorok

A T6 középcsatlakozású fűtőtest a termosztátfej szerelésének és pozicionálásának nagyfokú rugalmasságát ígéri – ezt a szabadalmaztatott csővezetés teszi lehetővé. A T6 kiváló hőteljesítményt tesz lehetővé gyors hőleadással, valamint a legnagyobb energiahatékonysággal.

A szelepes és kompakt radiátorok elérhetők raktárkészletről, a Vonova T6 és a higiéniai illetve a vertikális radiátorok rendelésre beszerezhetők.