Beretta gázüzemű vízmelegítők

A tapasztalat és technológiai kutatás eredményeként született a Beretta gázüzemű vízmelegítők új irányvonala a Fonte, melynek célja a maximális melegvíz kényelem biztosítása mellett az energia megtakarítás és az egyszerű használat. Rendkívül kompakt méretének köszönhetően igen kis helyen is elfér és ideálisan beleolvad bármilyen környezetbe. Ergonómikus kezelőfelülettel rendelkezik, a rajta található két gomb segítségével könnyen kezelhető az összes funkció A Beretta Fonte nyílt égésterű átfolyós vízmelegítőkre jellemző, hogy a maximális felhasználói igényeknek megfelelően jelentős energia- és költségmegtakarítást eredményez. A főkapcsoló gomb kis lángra történő állításával, vagyis a leadott maximális hőteljesítmény korlátozásával akár 50 %-os gázfogyasztás csökkenést is el lehet érni, főleg nyáron, illetve ha kis hőmérsékletkülönbség van a bejövő illetve a kívánt vízhőmérséklet között. A készülék lángmodulációval biztosítja a melegvíz stabil hőmérsékletét alacsony átfolyás esetén is. A Fonte 4 különböző, őrlángos és ionizációs változatban is elérhető.

Beretta IDRABAGNO

A Beretta IDRABAGNO átfolyós rendszerű gázüzemű, zárt égésterű (ventilátoros) vízmelegítő. Elektromos láng modulációval működik. A készülék működését hőmérsékletválasztó gombok és működési módokat és anomáliákat kijelző led segíti. Fagyvédelmi kiegészítő egységgel (opcionális) rendelkezik.

Beretta IDRA BV HMV

A Beretta IDRA BV HMV tároló zománcozott acél kivitelű, ideális kiegészítő a fűtőkazánokhoz. Nagy hatékonyságú hőcserélővel van ellátva, széles típusválasztéka minden igényt kielégít.

Beretta STROH

A Beretta STROH hideg és meleg víz tárolására egyaránt alkalmas puffer tároló, ideális megoldást jelent hőszivattyús, szolár és biomassza kazános rendszerek esetén. Könnyen illeszthető bármilyen rendszerhez, mint kiegészítő hőtároló. A csatlakozások úgy vannak pozícionálva, hogy a különböző hőmérsékletű vizek felhasználása a legoptimálisabb legyen. Elektromos fűtőpatron beépítésére van lehetőség.

Beretta IDRA MS / DFI

A Beretta IDRA MS / DFI egy szolár tároló, újraszigetelt hidraulikai csoporttal és SUN B szolár vezérlővel. Duplán zománcozott acéltároló, alacsony energiafelhasználású szivattyúval. Maximális működési hőmérséklete 99 °C.

Beretta IDRA MS

A Beretta IDRA MS egy csőkígyós melegvíztároló megnövelt hőcserélő felülettel. Duplán zománcozott acéltároló (150-től 550 literes változatig) szimpla fűtőcsőkígyóval. Maximális működési hőmérséklete: 99 °C, maximális működési nyomás: 10 bar. Magas hőátadó képességgel rendelkezik a csőkígyónak köszönhetően (alapfelszerelés). Magnézium anód védelemmel van ellátva a korrózió ellen.

Beretta HYBRID STOR

A Beretta HYBRID STOR egy tripla csőkígyós puffertároló, ideális a fűtő közeg és a használati melegvíz tárolására egyaránt. A használati melegvíz fűtőcsőkígyó (AISI 316 L) rozsdamentes acélból készült. Alkalmazható kazános, hőszivattyús, szolár rendszerekhez illetve más energiaforrások esetén is.