A Beretta hagyományaihoz hűen néz szembe a világ állandó változásaival, eközben megőrzi értékeit és saját elhivatottságát a háztartási fűtés területén. A műszaki fejlesztési igényekre reagálva a know how-nak és a negyven éves vezető szerepnek köszönhetően kibővítette termékeit és szolgáltatásait az új technológiák és a megújuló energiák felhasználásával. A Beretta mindig rendszerben gondolkozik, harmóniában marad a minket körülvevő környezettel, gondoskodik a mindennapok termékeit használó végfelhasználók otthoni kényelméről. Mindig is a kiválóságra és a folyamatos fejlesztésekre való törekedés jellemezte a márkát. Ma a Beretta folyamatosan növekvő trendet mutat a lakossági fűtési szektorban. A termékek kiválósága és a háttérszolgáltatások magas minősége megmaradt a Beretta fő értékének.

Szakértelem a lakossági fűtési rendszerekben: ez a Beretta termékek küldetése. Ahhoz, hogy maximálisan ki tudja szolgálni a fűtés- és használati melegvíz-ellátási igényeket a közepes és nagyméretű rendszerek esetében is, a Beretta kifejlesztett egy komplett termékskálát, amely megoldást nyújt kis és közepes újépítésű létesítményekhez illetve régi épületek fűtéskorszerűsítéséhez egyaránt.

A Beretta kazánokhoz saját füstgázelvezető rendszer is elérhető készletről!!

Beretta Ciao Green

 A lakossági fűtésre fektetett nagy hangsúly miatt a Beretta megoldásai maximalizálják az energiahatékonyságot és minden egyes kiegészítő energiaforrás intelligens integrálását.

Beretta Ciao Green kondenzációs fali kazán a fűtéstechnikai piac egyik legjobb ár-érték arányú kondenzációs készüléke. Termékpalettájának mindegyike megfelel az új Európai ErP rendeletnek. Premix kondenzációs technológiával működik. A környezetbarát technológia alacsony károsanyag kibocsátású, alumínium-ötvözet hőcserélővel rendelkezik. A „Tél Komfort” funkció azonnali melegvíz-szolgáltatást tesz lehetővé. További hasznos jellemzői: megnövelt használati melegvíz-teljesítmény, beépített időjáráskövető szabályozás (külső érzékelő opció), beépített motoros váltószelep a fűtő változatokban (alapfelszerelés), automatikus fűtőteljesítmény szabályozó rendszer, hőmérséklet kijelzés és autodiagnosztika az LCD kijelző segítéségével. Ideális alacsony hőmérsékletű fűtési rendszerekhez. A RANGE RATED funkció lehetővé teszi, hogy az adott fűtési rendszer igényeihez igazítsuk a kazán teljesítményét.

Termékskála

CIAO GREEN – ERP Ready 25 R.S.I.
20,0 kW, fűtő kazán indirekt tároló előkészítéssel

CIAO GREEN – ERP Ready 25 C.S.I.
20,0 kW kombi átfolyós rendszerű

CIAO GREEN – ERP Ready 29 C.S.I.
25,0 kW kombi átfolyós rendszerű

Beretta Mynute Green

Beretta MYNUTE GREEN készülékcsalád széles választékban elérhető, hogy minden igénynek megfeleljen, a legkisebb lakástól a legnagyobb családi házig. A termékcsalád szintén Premix kondenzációs technológiával működik, alumínium kondenzációs hőcserélővel felszerelve. Környezetbarát technológia, alacsony károsanyag-kibocsátással. Szabadalmaztatott nagy vízterű, alumínium-réz-acél ötvözetű kondenzációs hőcserélővel rendelkezik. Alacsony energiafelhasználású, PWM szabályozású modulációs szivattyúval van ellátva. A beépített időjárásfüggő, külső érzékelős szabályozó opcionális, a beépített motoros váltószelep viszont alapfelszerelés a fűtő változatokban. Automatikus fűtőteljesítmény szabályozó rendszerrel rendelkezik. A hőmérséklet kijelzés és az autodiagnosztika LCD kijelző segítéségével történik. A RANGE RATED funkció lehetővé teszi, hogy az adott fűtési rendszer igényeihez igazítsuk a kazán teljesítményét. A használati melegvíz “túlélő” funkció a HMV NTC érzékelő hibája esetén is zökkenőmentesen biztosítja a meleg vizet.

Beretta MYNUTE BOILER GREEN egy kondenzációs fali kazán, beépített melegvíz tárolóval. Jellemzői: beépített, 60 literes rozsdamentes acél HMV tároló, magnézium-anód védelemmel, primer, réz hőcserélő, beépített időjárásfüggő szabályozás (opcionális kiegészítőként szükséges külső érzékelő). Kompatibilis a Beretta CONNECT hidraulikus egységgel. Fűtési tágulási tartálya 10 literes, HMV tágulási tartálya 2 literes. Intuitív és könnyen kezelhető, digitális kijelzővel rendelkezik.

Termékskála

MYNUTE BOILER GREEN – ERP Ready 25 B.S.I.
25,0 kW beépített 45 literes rozsdamentes acél tárolóval

MYNUTE BOILER GREEN – ERP Ready 32 B.S.I.
32,0 kW beépített 60 literes rozsdamentes acél tárolóval

Beretta Exclusive Green

Beretta EXCLUSIVE GREEN a gyártó csúcskategóriás terméke. „Intelligens” feltöltő rendszerrel rendelkezik, a takarófedél a hidraulikus csatlakozásokhoz alapfelszereltség. A beépített motoros váltószelep a csak fűtő változatokban is megtalálható. Hidraulikai csatlakozók alaptartozékként mellékelve (gázcsap, hidegvíz csap, rézcső csatlakozók).

Beretta EXCLUSIVE BOILER GREEN kondenzációs fali kazán a gyártó prémium kategóriás készüléke, beépített melegvíztárolóval. Az egyik legjobb kondenzációs készülék a piacon, a legmagasabb használati melegvíz komfort biztosítása mellett.

Termékskála

EXCLUSIVE GREEN HE – ERP Ready 25 R.S.I
25,0 kW fűtő kazán indirekt tároló előkészítéssel

EXCLUSIVE GREEN HE – ERP Ready 35 R.S.I
34,6 kW fűtő kazán indirekt tároló előkészítéssel

EXCLUSIVE GREEN HE – ERP Ready 25 C.S.I.
25,0 kW kombi átfolyós rendszerű

EXCLUSIVE GREEN HE – ERP Ready 35 C.S.I.
34,6 kW kombi átfolyós rendszerű

Hidraulikus egység

Termosztatikus (kézi) keverőszeleppel ellátott, alacsony energiafelhasználású, A-osztályú, automata modulációs szivattyúval felszerelt (EEI ≤ 0.20) határoló termosztát az alacsony hőmérsékletű körhöz (alap tartozék). IPX4D elektromos védettséggel.

Az összes Beretta, fali kazánhoz alkalmazható,kondenzációsokhoz és normál készülékekhez egyaránt.

Termékskála

CONNECT BASE LE MIX1
Egy magas és egy alacsony hőmérsékletű zóna – Termosztatikus keverőszelep

CONNECT BASE LE
Egy magas és két alacsony hőmérsékletű zóna – Termosztatikus keverőszelep

BOX for CONNECT
Doboz Connect-hez

Beretta BeSMART

A Beretta BeSMART intelligens termosztát kialakítása során ügyeltek arra, hogy bármilyen rendszerhez megfelelő legyen. A BeSMART alkalmas a régebbi szobatermosztátok leváltására is. Más gyártók kazánjaival is kompatibilis, amennyiben kétállású vezérléssel van szerelve.

A hagyományos termosztáttal a program, illetve a beállítások változtatása bonyolult feladat lehet, de a BeSMART-tal nem jelenthet gondot. Az alkalmazás segítségével a fűtési idők és funkciók módosítása könnyebb már nem is lehetne!

Gyorsan és könnyen telepíthető, régebbi termosztát cseréje esetén további vezetékezést nem is igényel. Egy apró vevő beiktatásával pedig bárhova elhelyezhető otthonában a vezeték nélküli BeSMART.

Akár 8 különböző fűtési zóna is létrehozható, mindegyik más-más hőmérséklet és működési idő beállítással.

A BeSMART eddig sosem látott szolgáltatási minőség biztosításával maximális komfortot nyújt. Beretta kazánhoz csatlakoztatva lehetővé teszi, hogy Ön és az illetékes szervizközpont is tájékoztatást kaphasson az esetleges riasztásokról, hibaüzenetekről. Egy esetleges hiba esetén így a szervizközpont gyorsan és precízen közbeléphet, és többé nem várják kellemetlen meglepetések!

A Beretta BeSmart WiFi-s vezérlőkészlet főbb jellemzői:

  • Egyszerű, sokoldalú és mindig elérhető intelligens termosztát
  • Bárhonnan ellenőrizhető és módosítható a fűtési rendszer állapota
  • Akár 8 különböző fűtési zóna